Regler for Wizard Card Game

December 1

I 1986 lanserte Ken Fisher en variant på kortspillet "Oh Hell", oppkalt Wizard. I dag er kunsten budgivning spillet internasjonalt lisensiert og solgt kommersielt i USA, Canada, Tyskland og Italia.

Utstyr

Wizard benytter en spesiell 60-korts kortstokk, som består av en standard 52-korts kortstokk og åtte ekstra kort: fire Wizard-kort og fire Jester kort.

Antall spillere

Wizard kan spilles av tre til seks spillere.

Målet med spillet

Spillere skal prøve å tippe antall triks, eller skårings enheter, vil de ta i hver runde. Riktige spådommer tjene poeng, og spilleren med flest poeng ved slutten vinner.

Dealing

En forhandler bestemmes ved å dele ut ett kort til hver spiller. De høyeste kort avtaler, og hver påfølgende runde, rollen som forhandler går til venstre, med en frisk shuffle av alle 60 kort. På den første avtalen, får hver spiller utdelt ett kort. På den andre, vil de motta to kort, tre på den tredje, og så videre i at mote før alle kortene er delt ut. Etter å håndtere, er det neste kortet i stokken vendte ansiktet opp å bestemme trumf farge, en drakt der det høyeste kortet vinner utslaget, selv over det høyeste kortet blir ledet. Dersom kortet være et Jester, slås det med ansiktet ned og det er ingen trumf i denne runden. Hvis kortet er en veiviser, velger giveren en av de fire drakter som trumf. På den siste runden, er det ingen trumf, som alle kortene er delt ut.

budgivning triks

Begynnelsen til venstre for giveren, erklærer hver spiller antall triks de vil ta. I den første runden, er dette tallet null eller en. Protokollføreren registrerer bud på deres poengsum pad. Antallet triks budet kan ikke tilsvare mer enn det totale antall triks tilgjengelig. Imidlertid bør den siste spilleren til å by være høyest scorer på scoren pad, og ikke knyttet til ledelsen, de kan & # 039; t bud. Dette gjør budene "selv", som betyr den totale triks budet tilsvarer de samlede triks tilgjengelig. Ved slutten av hånden, må noen mister poeng etter bildet, fordi flere eller færre triks har vært bud enn det som er tilgjengelig.

skjulte budgivning

Skjulte budgivning er en variant av budgivning, hvor alle spillerne samtidig avsløre sitt bud i stedet for i sving.

Forsinket Avslør budgivning

En annen variant av budgivning er forsinket avsløre, hvor alle spillerne hemmelighet registrere sine bud. Budene blir avslørt etter at hånden er spilt.

Spillets

Spillet begynner til venstre for giveren. Alle kort kan spilles for å starte runden som ledelsen dress. Spillere vil spille i en rekkefølge med klokken og, hvis mulig, må følge etter. Bare to unntak fra regelen eksisterer. Til enhver tid, kan en veiviser eller Jester spilles, selv om spilleren holder et kortspill ledelsen drakten. Trikset er vunnet på tre måter: ved første Wizard spilt, ved det høyeste trumfkortet spilt hvis ingen Wizard er spilt eller ved det høyeste kortet i ledelsen farge hvis ikke trumf er spilt. Vinneren av kunsten fører neste.

Ledende med Wizards

Hvis ledelsen kortet er en veiviser, det vinner utslaget. Spilleren kan spille alle kort de ønsker, inkludert en annen Wizard.

Ledende med Jesters

Hvis ledelsen kortet er en Jester, teller det som et null-kort. Det neste kortet spilles bestemmer drakten for den runden. Jesters er alltid å miste kort, med mindre bare Jesters spilles. I dette tilfellet, den første Jester spilles på runden vinner utslaget.

scoring

Hver spiller scorer 20 poeng for å gjette riktig antall triks de tar. De får ti ekstra poeng for hver trick tatt. Feil spådommer trekke ti poeng fra poengsummen for hvert kort over eller under utslaget.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com