Slik spiller en Tiebreaker

April 4

Slik spiller en Tiebreaker


Under en tenniskamp, ​​når et sett bundet på 6 kamper stykket, er det besluttet med minst en 12-punkts tiebreaker. Den første spilleren til å vinne sju poeng med en margin på minst to tildeles settet. Hvis stillingen blir 6-6, fortsetter tiebreaker til en spiller har vunnet med en margin på to punkter. I tre profesjonelle tennisbegivenheter, Wimbledon, French Open og Australian Open, blir tiebreakers brukes til å bestemme alt, men avgjørende sett.

Bruksanvisning

1 Avgjøre hvem som serverer det første punktet i tiebreaker. Den spilleren som tjente det forrige spillet er den som mottar det første punktet i tiebreaker. Motstanderen serverer ballen fra toer (høyre) side av banen. At resultatet telles 1, 2, 3 og så videre, i stedet for 15, 30, 40, spill.

2 Etter det første punktet er avgjort, spilleren som fikk tjener deretter for to poeng. Den første serven bør komme fra annonsen (venstre) side av banen.

3 Hold to-serve rotasjon gående til tiebreaker er avgjort. Etter den andre og tredje poeng er spilt, spilleren som tjente den første punktet i tiebreaker tjener for to påfølgende punkter. Nok en gang, starter spilleren på annonsen side av banen.

4 Når stillingen blir en total eller multiplum av 6 poeng, bytte side.

5 Når tiebreaker er avgjort, registrere resultatet riktig. Settet og tiebreaker poengsum er skrevet sammen. Settet poengsum går først, og antall poeng taperen av tiebreaker registrert er skrevet i parentes. For eksempel, hvis en spiller vinner en tiebreaker 7-3, blir sett poengsum registrert 7-6 (3).


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com