Automatiske Can Crusher Prosjekter

February 22

Automatiske Can Crusher Prosjekter


Se den ydmyke aluminium kan: allestedsnærværende i nærvær, underrated i styrke og høy i verdi, aluminium kan gjenvinning bidrar rundt en milliard dollar årlig til boks resirkulering. Kanskje enda viktigere, hvert pund av aluminium bokser gjenvinnes sparer omtrent 7,5 kilowatt-timer strøm - Multipliser det med 1,65 milliarder pounds resirkulert på bare ett år, og du har nok strøm til å kjøre en hel by. Men begynner alt dette godhet med å få boksen ned til størrelse.

roterende trommel

Ingen har noen gang sagt at du måtte knuse en kan ende-på måten mange gjør; faktum er at 13 gram aluminium er 13 gram aluminium uansett hvilken form det er i. Den aller enkleste måten å knuse masse mengder bokser ned til størrelse ville være å presse dem mellom en roterende trommel og en stasjonær stålplate . Bruk en stor, buet stykke platemetall for å lage matetrakten; stapperøret bør ha en krumning på omtrent 1/3 av størrelsen på trommelen, noe som betyr at det ville fullføre en sirkel tre ganger trommelens diameter på om det gjort en sirkel. Plassere noen små tenner på trommelen vil bidra til å mate bokser i; du kan motorisere trommelen hvis du vil, men en stor sveiv vil fungere så bra.

Mass Crusher

Restverdi verft ikke knuse bokser én etter én; de slippe dem inn i en enorm rektangulært kammer og squash dem alle flat med en enorm hydraulisk ram. De trenger all denne kraften til å overvinne den kan iboende styrke, men du kan gjøre en lignende enhet hjemme på en mindre skala. Start med en 55-liters stålfat og sveis forsterkningsbånd rundt utsiden. Deretter gjør en tung, stål lokk for boksen og størrelsen det slik at det bare passer inni boksen. Sveise en hengslet ramme til toppen av boksen med en en-tommers diameter eller større gjenget mutter opphengt over midten av trommelen. Nå kan du tre en stang gjennom mutteren og bruke den til å trykke ned på tallerkenen. Kan motorisere stangen eller drive den med en sveiv, og gjøre bunnen av trommelen flyttbare for å ekstrahere aluminium støpeblokk. En hydraulisk ram vil fungere enda bedre hvis du har ressursene.

En ny vri på en gammel bil

Mens du resirkulere bokser, kan du like godt finne en bruk for den gamle gressklipper som klipper ikke eller den gamle bilen med en lengre ramme. Hvis du virkelig føler at yen å bygge en Rube Goldberg kan crusher, kan du bygge en variant på spinning trommelen bruker en gammel motor, en aksel og et par store dekk. Prinsippet er det samme som den roterende trommelen, men en gass-drevet knuseren vil være i stand til å knuse langt flere bokser langt raskere enn en metalltrommel. Gummidekkbanen vilje grep bokser og bringe dem gjennom, men du trenger for å sikre den roterende dekk til et tilsvarende dekk med en skrue-jack for å skape den nødvendige trykk. Eller du kan bare fylle dekkene med betong og la dens masse og hardhet gjøre jobben.

boom

Hvis du er ute etter å imponere din venn med din nyeste djevelske skapelse, vurdere å gjøre en multippel kan crusher med en 4-tommers innvendig diameter 1/4-tommers tykke stålrør, en gammel Chevrolet 350 stempelet med ringene fortsatt på det og 250 pounds per kvadrattomme av lufttrykket. Du jobber med det samme stempel-prinsippet som trommelen-avledet masse crusher, men du knuse en eneste linje med bokser. Du må bolt en flyttbar 1/4 tommers tykke stålplater til bunnen for å fjerne bokser og stempelet og en tilsvarende plate på toppen for å holde på det lufttrykket. Drill at plate og sveise en en-tommers mutteren til toppen for å motta et gjenget stykke galvanisert rør. Koble det rør til en spak aktivert trykkventil, og forbinde ventilen til en 250 psi lufttilførsel. Mål røret, dividere med fem og markere en linje av at avstanden fra bunnen av røret. Bore fire 3/8-tommers hull rundt røret ved at linjen for å frigi lufttrykket. Når røret er full av bokser, plasserer stempelet på toppen, installere hetten og åpne ventilen svært raskt; stempelet vil knuse bokser og lufttrykk vil lufte ut av hullene i en mektig whoosh. Det kan være lurt å fjerne en av boksene for å forlate en 6-tommers gap mellom stempelet og bokser. Dette vil tillate den kan for å bygge opp noe fart før den møter motstand.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com