Hvordan få Grease ut av sprekker i Fingers

March 4

Hvordan få Grease ut av sprekker i Fingers


Takling hjem prosjekter eller DIY bilverksted kan føre til flekker og søl. Mens du kan forvente å få fett på klærne, det også lett flekker hendene. Hvis fett er i kontakt med huden din lenge nok, kan det slå seg inn i sprekker i fingrene og leddene. Grease-farget hender er skjemmende steder enn i auto mekaniker garasje. For å kunne få fett ut av sprekker i fingrene du må bruke utstyr og teknikker som bryter ned fett.

Bruksanvisning

1 absorbere overflødig fett fra hendene og fingrene med tørkepapir. Blot fett fra huden din til å fjerne så mye som mulig.

2 Hell en teskje olivenolje i en liten bolle. Legg en teskje bordsalt. Rør de to ingrediensene sammen med en skje.

3 Hell opp på hendene. Tilbring to til tre minutter rubbing olje og salt løsningen over hendene, med særlig vekt på smøre fast i sprekker og ledd av fingrene. Olje og salt bidra til å bryte ned fettrester.

4 Skyll olje og salt blanding av hendene med varmt vann. Gjenta prosedyren om nødvendig for å fjerne eventuelle gjenværende fett.

5 Pump to eller tre dråper flytende såpe i hendene. Fukt en myk neglebørste og bruke børsten til å spre såpe rundt og vaske hendene, fingrene og under neglene.

6 Skyll hendene med varmt vann. Hvis fett lukt forblir på hendene og fingrene, strø natron i håndflatene og gni hendene sammen for å fjerne lukt. Skyll natron av og tørke hendene med et mykt håndkle.

Hint

  • Forhindre fett-farget hender og fingre med seg arbeidshansker eller gni vaselin over huden din før du begynner å arbeide. Dunk neglene i vaselin for å fylle plassen under neglene. Dette hindrer fett fra å bli absorbert inn i huden eller bli fast under fingerneglene eller i sprekker. Vask med såpe og vann.
  • Ekstra skrubbing og rubbing kan irritere huden. Følg opp rensetrinn ved å bruke en hånd fuktighetskrem for å berolige og fukte huden.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com