Hvordan rengjøre en Hydration Blære

June 25

Hydration blærer er en utmerket måte for bobiler og turgåere å holde seg hydrert mens du er borte fra hjemmet. Skifte disse kan være dyrt, så de må rengjøres hver månedene for å sikre renhet av drikkevann. Rengjøring disse blærer er en relativt enkel prosess som kan oppnås med et par vanlige husholdningsgjenstander.

Bruksanvisning

1 Dumpe all væske ut av hydration blæren. Fyll blæren omtrent halvveis med rent vann, legge til ett eller to capfuls av blekemiddel og fylle blæren resten av veien med mer rent vann. Tapp noe av blandingen gjennom drikkerøret for å sikre at det er behandlet med blekemiddel-blandingen. La dette sitte i flere timer.

2 Dumpe væske ut av blæren. Fylle den med rent vann og avløp noe av blandingen gjennom drikkerøret. Gjenta dette trinnet tre eller fire ganger før lukten av blekemiddel er helt borte.

3 Bøy metall hengeren slik at du kan henge hydration blæren på den ene enden av den tørke. Plasser gummi eller et mykt på den ene ende av hengeren for å unngå punktering av blæren. Tillat blæren til å tørke over natten, og det vil bli renset og klar til bruk.

Hint

  • Du kan også feste et stykke av bomull til slutten av noen fiskesnøre og kjøre den gjennom drikke røret for å bidra til å rydde det.
  • Bare fylle denne blæren med friskt vann når du bruker den vil bidra til å forhindre mugg eller andre problemer som kan oppstå hvis du brukte den til å lagre cola eller andre drikker.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com