Regler for kortspillet Aces

May 9

Aces er en stil av kabal som krever bare en enkelt kortstokk for lek. Dekket er grundig stokket, for å sikre riktig randomisering av rekkefølgen av kortene, og spilleren har som oppgave å individuelt fjerne hvert kort fra spillet. For å vinne spillet, må spilleren hell fjerne hvert kort redde for de fire ess uten å ende opp fast.

Dealing kort

Aces innebærer seks forskjellige haug med kort. Den første haugen er dekket, og starter som inneholder alle 52 kortene, og er igjen med ansiktet ned. Den andre haugen er forkaste haug, som er der du plasserer kortene etter fjerning. Til syvende og sist ønsker spilleren til å flytte 48 kort til denne haugen. De fire gjenværende bunker er de aktive hauger i spillet. Spilleren begynner ved å dele ut et kort til hver bunke med billedsiden opp, fra toppen av dekket. Hver gang spilleren har ingen flere trekk å gjøre, kan de innføre en ny runde med håndtering, og legger et ansikt opp kort til toppen av hver haug.

Fjerne kort fra Play

For å vinne, må spilleren fjerne alle unntatt ess; så fjerner er den viktigste regelen å forstå. For å fjerne et kort fra en av de fire aktive hauger og legg den i forkaste haug, må det være et kort med høyere verdi i samme farge på toppen av en av de andre tre hauger. For å få til spillet, ess er alltid høy, noe som betyr et ess på toppen av en haug betyr at du kan fjerne alle kort i samme farge fra en av de andre hauger. Etter ess, de kongelige kortene er høyest, synkende som i andre kortspill fra King til Jack, etterfulgt av tallene, fra 10 til 2. Noen kort, for eksempel et tre for eksempel, vil være mye lettere å fjerne, i motsetning til en høyere verdi som en dronning.

Moving kort

Flytte kortene er en viktig del av spillet, ellers en haug ville bli låst ned så snart et ess ble delt ut til det, som du ikke kan fjerne ess. Du kan flytte alle kort, men til slutt vil du må flytte essene til sin egen haug for å vinne. For å flytte et kort, må det være på toppen av en haug, og det må også være en haug som i dag ikke inneholder noen kort. Når en haug er redusert til ingen, kan du umiddelbart flytte noen øverste kortet fra en av de andre tre hauger til det punktet.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com