Hvordan sørge over tapet av ditt kjæledyr

April 7

Hvordan sørge over tapet av ditt kjæledyr


Den døde av et kjæledyr er en vanskelig tid i livet ditt, og du bør gi deg selv nok tid til å sørge ordentlig. Det kan ta lengre tid å komme over tapet av noen dyr, som hunder og katter, siden skjema mange mennesker, kan de ha vært en viktig del av familien i år. Det viktigste å huske er at det er helt naturlig å føle seg trist i denne perioden, og at du ikke skal føle skam for sørgende tapet. Alle sørger for ulike mengder tid, avhengig av hvor nær de var til deres kjæledyr og hvor lenge dyret var en del av deres liv.

Bruksanvisning

1 Finn et lokale dyre sorg gruppe. Hvis du føler at du trenger utenfor felles støtte, er en nyttig ressurs Delta Society, som har et landsdekkende katalog for kjæledyr støttegrupper. Din lokale dyr ly er også en god ressurs for å finne sorg grupper.

2 Klargjør en minnegudstjeneste for ditt kjæledyr. Dette er en av de beste måtene å hedre kjæledyret og holde minnet i live. Tjenesten trenger ikke å være forseggjort og kan omfatte bare noen av dine nærmeste venner og familie. Lag en minnebord, hvor du kan tenne noen stearinlys og sette et bilde av kjæledyret ditt som midtpunktet. Gå rundt i rommet og har alle dele noen gode minner om ditt kjæledyr. Snakker om de gode tidene kan lette sorgen som du føler deg fra tapet.

3 Forstå de ulike stadier av sorg. Det er fire vanlige følelser som folk føler når de opplever sorg: skyld, fornektelse, sinne og depresjon. La deg selv føle hver av disse fullt ut, ettersom akseptere disse følelsene vil hjelpe deg å arbeide gjennom sorgen og gå videre med livet ditt.

Hint

  • Sørg for at du gir nok oppmerksomhet til noen andre kjæledyr du måtte ha. Det er viktig å fortsette å vise kjærlighet og hengivenhet overfor andre dyr, og det vil hjelpe deg å flytte forbi sorg.
  • Ikke få et nytt kjæledyr med en gang for å "erstatte" pet som gikk bort. Tillat deg selv tid til å sørge, og husk gode minner om ditt kjæledyr for så lenge du føler er nødvendig.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com