Hvordan legge til Mods eller Sprekker til en Nintendo Game

November 23

Hvordan legge til Mods eller Sprekker til en Nintendo Game


Hvis du ønsker å legge til en spesiell eller tilpasset mod eller sprekk for å tilpasse din Nintendo DS, og legger temaer til DS er helt gratis, og alle med Internett-tilgang kan gjøre det. Nintendo DS temaer kommer i en rekke typer, fra filmer til musikk og til og med kunst, avhengig av din egen personlige preferanser. Nintendo skins er også tilgjengelig på nettet og tjene som gode kaste melkespann eller inspirasjon verktøy. Gratis Nintendo modifikasjoner og sprekker er allment tilgjengelig.

Bruksanvisning

Last ned Nintendo DS Temaer

1 Besøk en velkjent og trygt Nintendo DS tema givende nettsted (se Ressurser). Mange nettsteder for Nintendo DS temaer er tilgjengelig på nettet uten ekstra kostnad.

2 Bla gjennom nettstedets kategorier for den type Nintendo DS tema du er ute etter. Alternativt, noen nettsteder har søke barer å lete opp spesifikke søkeord, vilkår og temaer som passer dine ønsker mer spesifikt.

3 Velg Nintendo DS tema du ønsker å ha på din Nintendo DS som standardtemaet, og klikk "Last ned" eller "Lagre" til datamaskinen. Lagre filen på harddisken på datamaskinen i et område du vil huske, så vil du fortsatt trenger å installere det på din Nintendo DS for å få det til å fungere.

Installere Nintendo DS Temaer

4 Sett din Nintendo DS 'kompakte minnekortet til datamaskinen (eller annen gyldig minnekortleser som passer for din datamaskin).

5 Klikk "Start> Computer" og åpne din Nintendo DS minnekortstasjonen fra denne skjermen.

6 Åpne "_systems" eller "system" -mappen i din Nintendo DS minnekortstasjonen når du setter den inn i datamaskinen. Det er der layout og tema filer for DS tilhører. Åpne mappen "_system / system" for å få tilgang til standard Nintendo DS tema, hvor du vil legge til og erstatte den med den nylig nedlastede temaet.

7 Åpne mappen for den nylig nedlastede temaet og kopiere alle filene fra denne mappen. Flytt til "_system / system" fil av din Nintendo DS og lim eller flytte (ved hjelp av datamaskinens musen til å dra) filene i denne mappen. La filene for å erstatte eksisterende filer, da dette vil aktivere de nye filene som gjeldende tema.

8 Sett minnekortet inn i din Nintendo DS etter at du er ferdig med å overføre de tema filer, for å erstatte gjeldende tema. Lade opp din Nintendo DS for å se det nye temaet installert på konsollen.

Mod din Nintendo DS 'Skin

9 Bla til ulike nettsteder som tilbyr galleriene i redigert og modded Nintendo DS-systemer.

10 gjennom ulike kategorier av mod skinn og maler som kan inspirere deg til å lage din egen søke. Noen nettsteder lar mod skins å skrives ut direkte gratis, så du trenger ikke å eie din egen grafikk program.

11 Skriv ut eller lagre den ideen (e) du ønsker for din egen Nintendo DS tema hud. Du kan skrive ut skins på materiale som er limet og vil holde deg til din Nintendo DS, eller du kan lime det trykte materialet på din DS selv.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com