Hvordan lage Bohemian Twists

January 28

Hvordan lage Bohemian Twists


Bohemian-luxe stil er utbredt i riket av motetrender, fra flowy maxi skjørt og hippie-inspirerte stable armbånd til sengs-hår på hodet. En av de enkleste måtene å oppnå kvintessensen boho hår er å trekke den av ansiktet med sexy vendinger. Dette frisyre gjør underverker for krøllete hår og gjør et flott utseende for både kort og langt hår. Også i ånden av ekte sorgløs boho mote, utseende, denne stilen utrolig vått eller tørt.

Bruksanvisning

Enkle steg til tradisjonell Boho-Twists

1 Begynn med vått hår, og legge til et stylingprodukt som tilfører tekstur - mousse for tykt, krøllete hår eller krøller krem for fine eller rett hår. Gre produktet gjennom håret fra rot til tupp. Bruk fingrene til å tousle låser. Bruk en tørr vaskeklut til å absorbere ekstra fuktighet.

2 Opprett halo-esque, vridd frisyre ved å pakke to stykker av hår fra front templer og rundt kronen av hodet, og møte dem i ryggen. Bruk kam til rent skille de to delene av håret. Både høyre og venstre deler bør begynne på toppen av den midterste delen, og inkluderer alt håret mellom del og ditt tempel.

3 Vri hver brikke i en rull så tett eller så løst som du foretrekker. Så pakk det ferdige vri lengde mot baksiden av hodet bakover og bort fra ansiktet. Bruk en Bobby pin for å feste enden av en vri på hodet mens du arbeider på å vri den andre siden for å matche så nøyaktig som du kan.

4 Hvis håret er langt nok for de to vendinger for å møte på baksiden av hodet ditt, kan du bruke en bobby pin eller elastisk bånd for å feste de to vendinger sammen. Dette ser er ment å være moderat uflidd, så hvis det er noen kortendene poking ut, la dem gå noen hvilken retning du vil. Hvis du har kort hår bare sikre vendinger uansett hvor de ender. Det er ingen grunn til å jevne ut fly-aways eller endene av hakkete lag som kan rote ut av vri. Faktisk, disse er glade ulykker som legger tekstur og personlighet til stilen.

5 Fullfør stilen med en sjenerøs spritz av hårspray.

Hint

  • For en sexy vri på den tradisjonelle Bohemian vri, del håret litt utenfor sentrum, og bare vri tilbake den delen av håret på siden av hodet med minst hår.
  • Til riktig skape vendinger gjøre unngå å arbeide med søkk vått hår.

© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com