Hvordan lage dekorasjoner laget av papir

April 16

Hvordan lage dekorasjoner laget av papir


Nesten alt kan være laget av papir. Alt fra todimensjonale papir figurer til å henge på juletrær eller vegger til en tredimensjonal pappmasjé svart katt for Halloween. De beste delene om papir dekorasjoner er at de er billige, enkle å lage, og tar opp svært lite lagringsplass mellom helligdager. De kan også brukes om igjen fra år til år hvis stor forsiktighet er tatt i bruk og lagring.

Bruksanvisning

1 Tegn rundt en honningkake gutt cookie cutter med blyant på brunt papir.

2 Skjær ut pepperkaker gutt form ta vare å holde linjen.

3 Paint en scalloped kant design rundt kantene av pepperkaker gutt med hvit maling.

4 Tegn øyne og knapper på pepperkaker gutt med svart tusj. Tegn et smil med rød markør.

5 Punch et hull på toppen av pepperkaker guttens hode med hulle og streng det på et stykke rødt bånd eller rød ledning. Hvis du ønsker å lage en krans av papir pepperkaker gutter, slå et hull i hver hånd og træ båndet gjennom hullene i sine hender.

Hint

  • Andre papir dekorasjoner du kan gjøre er: til jul, papirlenker, papir cornucopias fylt med godteri eller kristtorn, papir rammer for bilder og papir engler, marsipan og trær. For Halloween, kan du lage svarte katter, hekser, gresskar og spøkelser å henge i vinduer og dører. For påsken kan egg, kaniner, kyllinger og et kors alle være laget av papir. For Valentinsdag, kan hjerter og cupids henge i vinduene. For en eksamen, kan papir diplomer bundet med bånd henges overalt. For bursdager og jubileer, kan ordene "Happy Anniversary" eller "Gratulerer med dagen" være laget av papir og hengt hvor du vil.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com