Hvordan rengjøre en Camo Ferdig Gun

July 18

Hvordan rengjøre en Camo Ferdig Gun


Rengjøring er viktig for vedlikehold av din camo ferdig pistol. Med camo finish vil du aldri trenger å olje på utsiden av pistolen igjen, bare ren og olje innsiden. Guns som ble gjort år siden krevde rengjøring etter hver bruk. I dag, moderne våpen er ikke som etsende og du kan faktisk få flere bruksområder mellom cleanings. I tillegg blir kjent med våpenet ditt og vite hvordan du skal bruke det ikke bare mens skyte runder, men også i løpet av renseprosessen er svært viktig.

Bruksanvisning

1 Losse pistolen din. Når du gjør det, sørg for at det ikke er noen runder i tennkammeret. Også tømme ut eventuelle skjell eller patroner.

2 Tørk ned pistolen. Bruk klut patcher for dette innledende trinn. Bruk faste, jevne slag for å fjerne skitt, smuss og forurensninger.

3 Skrubbe innsiden av rammen og sylinderen. Bruk børsten som fulgte med pistol rensesett. Det vil se ut som en tannbørste.

4 Rens fat ved hjelp av stangen. For å gjøre dette, vil du bruke den største vedlegget i rensesett som vil passe inn i fatet. De fleste vedlegg kan holde et stykke tøy, for eksempel en av dine klut patcher. Dypp kluten lapp i væsken før du legger den på stangen. Deretter setter stanga inn i fatet forsiktig til det vises ut i den andre enden. Gjenta dette 4 til 5 ganger.

5 Tørk fat. Sett inn en tørr klut inn i fatet flere ganger til det kommer ut helt ren.

6 Anvende små mengder pistol olje til alle de bevegelige deler. Din pistol rengjøringssett kan komme med en olje applikator, eller du kan bruke en klut patch for å bruke glidemiddel.

7 Tørk utsiden av camo pistol med tørr fille. Du kan bruke ett eller flere av stoff patcher for dette også. Fordi våpenet ditt har en camo finish, vil du ikke trenger å olje eller annen måte renser pistolen. Bare gni den grundig med faste, jevne slag for å fjerne smuss og skitt.

Hint

  • Camo utførelser kan være veldig lett å ødelegge. Sørg for at klutene er myke og ikke slipemiddel.
  • Rengjør aldri en ladd pistol.

© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com