Hvordan koble Xbox Live til Verizon Broadband Access

May 29

Xbox Live er en funksjon som drives av Microsoft for de med en Xbox 360-spillkonsollen. Med Xbox Live, kobler du systemet til Internett og spille mot andre spillere fra hele verden. Spill dine favoritt spill online mot spillere i kamp, ​​eller spille samarbeide og hjelpe hverandre. Systemet fungerer med en rekke ulike Internett-leverandører, inkludert Verizon bredbånd. Dette programmet fra Verizon kan du få Internett på den bærbare datamaskinen, uansett hvor du går.

Bruksanvisning

1 Sett Verizon Broadband kortet direkte inn i riktig spor på den bærbare datamaskinen. Verizon har tre produkter som kobler den bærbare datamaskinen til Internett: Expresscard-, som kan plugges inn i et Expresscard-spor på bærbare datamaskiner, PC-kort som fungerer med trådløs kortsporet og USB-modem, som glir inn i USB-sporet på den bærbare.

2 Koble en Ethernet-kabelen til baksiden av din Xbox 360. Ethernet-sporet er plassert på baksiden av konsollen, nær strømledningen sporet.

3 Kjør Ethernet-kabelen til den bærbare datamaskinen og koble den til sporet på siden av den bærbare datamaskinen. Dette lar Xbox 360 koble til Internett ved hjelp av signal funnet av den bærbare datamaskinen.

4 Test systemet ved å gå til Xbox dashbordet og velge "Systeminnstillinger" fra My Xbox menyen. Finn Nettverksinnstillinger og klikk "Test Xbox Live Connection." Dette gjør Xbox koble til Internett, og sørger for at du er online.

5 Besøk Xbox-dashbordet, velge "My Xbox" og logge deg på Xbox Live-kontoen din.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com