Hvordan Avbryt en XBox 360 abonnement

January 24

Hvordan Avbryt en XBox 360 abonnement


Xbox Live Gold-kontoer tillater spillere å konkurrere online med millioner av spillere over hele verden. Gull kontoer har en fleksibel avgift som varierer avhengig av hvor mange måneder du ønsker å kjøpe på en gang. De som valgte periodisk månedlig fakturering belastes omtrent $ 8 i måneden for å få tilgang til Golds funksjoner. Hvis du ikke lenger ønsker å betale gebyret, er det flere måter å avbryte abonnementet.

Bruksanvisning

Avbryte Live på nettet

1 Besøk Xbox Live kundestøtte side (se ressurser nedenfor) og logg deg på med den informasjonen som er registrert på din Live-konto. Hvis du ikke klarer å huske påloggingsinformasjonen, må du avbryte over telefonen.

2 Klikk på "Min konto" på navigasjonsfeltet.

3 Velg "Medlemskap Level" på venstre side av skjermen. Din nåværende Gold informasjon vil vises i høyre ramme.

4 Finn "Automatisk fornyelse" linje og klikk på "ON". Klikk "Next" på følgende tre skjermer til å hoppe over salgstricks. Etter hvert vil du komme til en skjerm som har informasjon om din automatisk fornyelse.

5 Klikk på "OFF" og deretter trykke "Neste" -knappen. Kredittkortet ikke lenger vil bli belastet for Xbox Live Gold.

Avbryte Live på telefonen

6 Ring Xbox kundestøtte på (800) 4MY-XBOX eller (800) 469-9269. De er åpen sju dager i uken, 9 am til 1 am Eastern Time.

7 Si "Regnskap og fakturering" når du blir bedt av automatiserte svartjeneste. På neste meny, sier "Xbox Live."

8 Gi den automatisk svarsystem de ønskede opplysninger. Den vil be om din registrerte telefonnummeret, etternavn og postnummer før du kobler deg til en live-representant.

9 Spør kundeservice representant til å kansellere din Xbox Live-kontoen din. Du trenger ikke lenger bør bli fakturert for Live Gold.

Hint

  • Xbox Live har to nivåer av medlemskap, gull og sølv. Mens Silver ikke har de samme funksjonene som gull, er det gratis for alle Xbox 360-eiere.
  • Xbox Live Gold har flere alternative betalingsmetoder. Hvis periodisk fakturering ikke fungerer for deg, prøv å kjøpe kontantkort hos forhandlere eller betale abonnementet seks eller tolv måneder i forveien.
  • De fleste Xbox 360-spill krever en Xbox Live Gold-konto for å spille online, så før du avbryter, er det best å være sikker på at du vil ikke miste noen av dine favoritt spillets funksjoner.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com