Restauranter på vannet i Indianapolis

July 20

Mens landlåst Indianapolis kanskje ikke den første byen som kommer til tankene når du tenker "waterfront dining", byens kanaler, elver og små innsjøer mener det finnes flere alternativer for å gjøre nettopp det. Indianapolis er den 13. største byen i USA, og har et yrende sentrum, blomstrende kulturattraksjoner, verdenskjente racerbanen og levende konvensjonen industrien.

Canal Bistro Mediterranean Grill

Spis langs Broad Ripple Canal på Canal Bistro Mediterranean Grill. Restauranten, som åpnet våren 2005, serverer middelhavsmat foran praktfull utsikt over tilstøtende kanalen. I fint vær kan du sitte på terrassen. Snack på hummus og pitabrød eller baba ganoush, bestille lett mat som supper, salater eller smørbrød, eller prøv en av Bistro signaturretter. The Bistro spesialiserer seg på lam Kebab, utstoppede babyen aubergine og krydret tilapia.

Z Oyster Bar og Steakhouse

Z Oyster Bar & Steakhouse har en beliggenhet i Louisville, Kentucky og en som åpnet i 2008 nær Castleton Village Shopping Center i Indianapolis. Den har "Z-Side Patio", som gir den beste utsikten over den lille innsjøen i nærheten. Alle restaurantens sjømat er kjøpt direkte fra dag-båt fiskere og tilberedt med enkle ingredienser. Z Oyster Bar og Steakhouse er åpen hver dag og har private rom for banketter og andre private tilstelninger. den har også livemusikk på torsdag kveld.

Ricks Cafe Verft

Fantastisk panoramautsikt over Eagle Creek-reservoaret og en uformell, vennlig atmosfære venter deg på Ricks Cafe Verft. Ricks har innendørs og utendørs sitteplasser for lunsj og middag, og private fasiliteter for banketter og spesielle arrangementer. Fersk sjømat spiller en hovedrolle på cafe meny, men det har også tre-grillet pizza, smørbrød, kylling, pasta, steker og koteletter. Ricks, som åpnet i 1994, har live jazzmusikk hver kveld sammen med gratis betjent parkering. Båtturer er et alternativ her i løpet av våren og sommeren.

Sangiovese Ristorante

Kunstutstillinger, ukentlig live jazz og italiensk mat kolliderer på Sangiovese Ristorante på 82nd Street, som åpnet i 1995. Utsikt over White River er best sett fra restaurantens uteplassen, men kan også skimtes fra innendørs. Menyen inneholder et utvalg av pastaretter, salater og husets spesialiteter som Salomone al Piatto, Scaloppini Marsala, Rosticciana, Filetto con Funghi og fersk fangst av dagen. Stemningen er intim, ideelt for en romantisk middag eller koselig kveld med familie og venner.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com