Hjemmelaget Deer Gravity Feeders

September 12

En gravitasjon mater er en fin måte å trekke hjort til ditt område, enten for jakt eller bare for observasjon. Du kan konstruere en god mater lett selv, men det er noen faktorer å vurdere før du installerer din egen.

Lokasjon

Det første trinnet er å velge en plassering for den. Mye av denne beslutningen avhenger av hvordan du har tenkt å bruke hjort materen. Hvis du vil bruke den som agn for jakt, bør du holde den langt fra noen hus og andre boligområder og gjenstander, i et åpent område motvind fra hvor du har tenkt å jakte. Hvis du planlegger å bruke materen bare for å observere hjort, kan du plassere den mye nærmere huset ditt, kanskje til og med innen synsvidde av vinduene. Men ikke ta det for nær, eller vil du risikere å gjøre hjort vant til området og mer dristige, noe som kan være spesielt risikabelt hvis du har en grønnsakshage.

Konstruksjon

Den raskeste og enkleste hjort mater for å konstruere består av en fire-til-fem-fots lengde på fire-tommers PVC med en 45-graders vinkel felles festet på bunnen. Feste leddet til lengden av røret med den interne skrumekanismen, og deretter holder røret mot et tre eller et annet sikkert objekt med leddet enden ned. Fest den med sjokk ledninger eller et tau.

Miljø

Miljøet umiddelbart rundt hjort materen kan trenge noen justeringer også. Først hule ut et lite område på undersiden av materen for å bidra til å inneholde mate fra søl og spredning. Også tømme ut siktlinjer i området, fjerne høyt gress og lavthengende lemmer som er nødvendig for å sikre at du kan se hjort når de ankommer. Da er du klar til å fylle materen. Hell mais eller annet fôr inn i toppen av materøret og vente på hjort.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com