Hvordan ta gode bryllupet fotografier

May 9

Hvordan ta gode bryllupet fotografier


Tar bryllup fotografier kan være en spennende forsøke, men det kan også være enerverende å være fotografen ansvarlig for å fange et par viktig dag. Sørge for at du og ditt utstyr er forberedt er viktig for å gjøre dagen fremgang jevnt. Med tanke på de bildene du ønsker å fange vil lette noe av stress også. Sette deg opp strategisk for å fange både formelle og uformelle skudd er en annen viktig del av å levere fantastiske fotografier til bruden og brudgommen. Å ha et åpent sinn og et kreativt øye, blending i og å være profesjonell, vil alle snu erfaring fra skremmende for moro.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har riktig materiale. Sørg for at det digitale kameraet er fulladet og at filmkamera har nok film. Ta med ekstra av noen forsyninger du trenger. Kjøp en stabil stativ.

2 Praksis flere skudd med kameraet (eller kameraer) før dagen av arrangementet. Kontroller at du har flott anlegg med de ulike funksjonene på kameraet. Gjør dette om du er ny på fotografering - det er viktig, både for å styrke dine ferdigheter og selvtillit, og for å sørge for at kameraet fungerer godt.

3 Dress profesjonelt og være lite synlig i bryllupet. Du ønsker ikke å trekke oppmerksomhet til deg selv når du tar bilder eller distrahere gjestene danner hovedturneringen.

4 Plasser deg selv på et sted der du har full oversikt over brudeparet under seremonien dersom paret har bedt om bilder i denne perioden. Sørg for at du er på et sted der du har mobilitet, men også at du er plassert i en posisjon der du ikke vil bli distraherende gjester eller hindrer deres syn ved å flytte rundt.

5 Velg de delene av seremonien og mottak du skal fange. Du kan ikke være overalt på en gang, så sørg for at du har planlagt nøye for viktige øyeblikk.

6 Kontroller at belysningen er passende for alle skudd, men særlig de formelle gruppebilder av bryllupsfesten, familie, bruden og brudgommen. Være lett og conversational å sette folk på brukervennlighet. De vil se bedre ut på bildet dersom de ikke er nervøse, og bildene vil se mer profesjonell og mindre iscenesatt hvis motivene er avslappet.

7 Vær usynlig under resepsjonen. Ta bilder av folk danser, spise, ler og snakker før de vet at du er der. Tar oppriktige skudd krever litt sniking på en del, men kundene vil sette pris på den måten du har foreviget sine spesielle arrangement hvis du tar det nøyaktig slik det var.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com