Bay Shore, New York Restauranter

April 12

Bay Shore, New York Restauranter


Ligger på Long Island, Bay Shore, NY, er ca 3 1/2 miles sørvest for Islip og 30 miles øst for Queens. For turister, er byen hjem til en rekke attraksjoner, slik som Coin Castles Casino og Long Island Aquarium. Besøkende til byen har en rekke spisesteder, alt fra eksklusive etablissementer til familievennlige grill restauranter.

Tula Kitchen

Menyen på Tula Kitchen henter inspirasjon fra en rekke kulinariske tradisjoner. Blant forrettene er sesam-crusted grillet tunfisk servert med en wasabi dipping. En annen er grillet kylling kebab ledsaget av hummus dip og tabouleh salat. Menyen inneholder også vegetarisk kost som tempeh teriyaki, som kommer i løpet av kokos basmati ris. Tula Kjøkkenet er åpent for middag tirsdag til søndag. Reservasjoner er tillatt. Restauranten er stengt på mandager. Forretnings kjole er normen når du spiser på Tula Kitchen.

Tula Kitchen
41 East Main St.
Bay Shore, NY 11706
631-539-7183
tulakitchen.com

Milk & Sugar Cafe

Milk & Sugar Cafe etablert i 1999 og serverer frokost, lunsj og middag hver dag. Spesialiteten frokost parabolen er melk og sukker omelett, som består av løk, paprika, asparges, sopp, skinke, tomat og cheddar ost. En omtalt middag Tree er agnolotti pasta, servert med geitost, shiitake sopp, brokkoli og cherrytomater i en sherry fløtesaus. Andre er det 34-unse rib biff og potet-crusted tilapia. Reservasjoner er tillatt bare for partier av seks eller flere. Restauranten tilbyr synsk opplesninger en natt per uke og vinsmaking på fire andre kvelder i uken. Casual antrekk er hensiktsmessig. En barnemeny er tilgjengelig for unge diners.

Milk & Sugar Cafe
49 West Main St.
Bay Shore, NY 11706
631-969-4430
milkandsugarcafe.com

Siam Lotus Thai Restaurant

En familie-eide-og-opererte etablering, Siam Lotus Thai Restaurant åpnet i 1992 og er malt i rosa og grønt for å matche fargen på lotusblomsten. En spesialitet av huset er det Siamese and, benfrie bryst kjøtt stekt og deretter toppet med sopp, gulrøtter, erter og ananas i en hemmelig-oppskrift saus. Menyen inneholder også tradisjonelle favoritter fra kjøkkenet i Thailand, deriblant Tom Yum Goong, pad thai og en rekke karriretter. Siam Lotus er åpen for lunsj tirsdag til fredag ​​og for middag tirsdag til søndag. Restauranten er stengt på mandager. Casual antrekk er hensiktsmessig.

Siam Lotus Thai Restaurant
1664 Union Blvd.
Bay Shore, NY 11706
631-968-8196
digicardtm.com/sites/siam/index.htm

Smokin 'Al berømte BBQ Joint

Catering til familier, har Smokin 'Al berømte BBQ Joint vant den årlige tildelingen av "Long Island Best Barbecue" fra Zagat flere ganger. Baby tilbake ribbeina er spesialitet av huset og kommer i et utvalg av originale, søt eller krydret grillsaus. Andre forrettene inkluderer trakk svinekjøtt, røkt brisket, røkt kylling og røkt pølse. Baren serverer et utvalg av Martinis, vin og øl. Smokin 'Al er åpen hver dag til lunsj og middag. Restauranten har ingen kleskode.

Smokin 'Al berømte BBQ Joint
19 West Main St.
Bay Shore, NY 11706
631-206-3000
smokinals.com


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com