Wine Tasting festmat Ideas

March 19

Wine Tasting festmat Ideas


Når du velger mat for en vinsmaking, er kunsten å velge påtrengende men inspirerende retter som utfyller viner uten å konkurrere for rampelyset. Dette er ikke anledning til å hente ut dine signaturretter, men heller å gi snacks som konsolidere aromaer eller fremkalle en regional tema.

På et budsjett

Leverer en rekke kvalitetsviner vil allerede gjøre en bulk i budsjettet, så velg enkle, pålitelige snacks å inneholde kostnadene. Aksje opp på noen alle viktige Gane-renset til overgangen mellom flaskene. Kjeks og usaltet brød, for eksempel baguetter, sjelden mislykkes, sammen med rå gulrot og stangselleri. Det neste trinnet opp er prøvd og testet ostetallerken, en tradisjonell sammenkobling kjent for sin hyggelige ekteskap av tannin og tekstur. Fordi ikke alle ost går automatisk med hver vin, serverer et utvalg av oster, inkludert blå, soft-rinded, geit og hardt. Blåmuggostene gå bra med fruktige cabernets, geit oster matche tørre hvite som sauvignon blanc, og sterk-flavored Roquefort og dens etterfølgere kombinere godt med Rhônedalen røde.

Mirror Aromas

For en ekte kjennere 'parti, hvor fokus er på å få til hjertet av en vin individuelle notater, enten det er fruktig, treaktig eller buttery, gå for matvarer som ekko de forventede smaker i glasset. For eksempel vil delikat lunter av mørk sjokolade få ut det beste i en merlot, mens en bolle med kirsebær setter av en pinot noir. For en sauvignon blanc, plukke ut sitrusmarninert, sure biter som grapefrukt. "Food & Wine" magazine anbefaler serverer syrah med et brett med pepperkorn. Dette epicurean tilnærming kan la gjestene med sine sanser økt, men også risikerer å forlate dem sulten, så ideelt sett bruke det sammen med noen flere betydelige snacks.

Go Regional

"Forbes" magazine hevder at en vinsmaking bør starte med Champagne for å løsne opp smaksløkene, i så fall en Champagne zabaglione med frisk frukt er "Epicurious" 'forslag. Hvis ikke, er en enkel førings taktikk for å plukke viner og matvarer som deler en regional forbindelse, men løs. Italia er fortsatt den går til land for geografiske sammenkobling, med mulighet for en kald kutt tallerken inkludert salami, parmaskinke, prosciutto og mortadella å gå med en fyldig Chianti eller toskanske montepulciano, men selv et brett med hard, tørr Parmigiano- Reggiano ost vil lykkes i å bringe ut en vin karakter. En italiensk-inspirerte smaker er også en flott mulighet til å tjene noen enkle hjemmelaget pizza, med bare en duskregn av olivenolje og dryss av basilikum i løpet av mozzarella og tomat. Alternativt vil surheten i en fransk muscadet bringe ut smaken av fersk atlantisk østers, blåskjell, muslinger eller røkt ørret på varm baguette.

fyldigere smak

Forestillingen om at sterke smaker ikke hører hjemme i en vinsmaking strider mot logikk serverer fine viner på en gourmetmiddag. "Food & Wine" magasinet anbefaler en mindre tradisjonelle hors d'oeuvres line-up med boller av vannkoker chips, krydret hummus og ricotta-toppet crostini oser timian og sjalottløk smaker. Rødt kjøtt, også, strever effektivt med tanniner i rødvin, så vurdere noen brød pinner innpakket i bresaola, en av de få italienske spekemat bruker biff. Chablis og sauvignon blanc er mer enn en kamp for fet fisk, som frigjør potensialet for smurte sardiner på toast med en rød løk og dill garnityr, eller en røkt ørret pate.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com