Lodging Utenfor Yosemite Park

November 13

Lodging Utenfor Yosemite Park


Beliggende i Central California, er Yosemite National Park en 761 000 mål store rekreasjonsområde, og det er hjem til naturlige attraksjoner som El Capitan fjellformasjonen i Yosemite Valley og Sierra Nevada-fjellene på. I løpet av våren og sommeren, kan ferierende dra nytte av fotturer og fjellklatring aktiviteter, og parken tilbyr kostnadsfri transport i hele parken. Lodging utenfor Yosemite er mindre enn 30 minutter fra parkens stier og naturlige severdigheter.

Mariposa Lodge

Mariposa Lodge i Mariposa er rett utenfor den sentrale regionen av Yosemite National Park, og det er bare en time fra parkens sentrum. Hytta er også mindre enn 20 minutter fra Mariposa Museum and History Center. Fasilitetene på denne fjellstua er utendørsbasseng og boblebad, gratis tilgang til Wi-Fi og en utendørs gårdsplass med hager og gangstier. Parkeringsplasser for RVs og turbusser er også tilgjengelig. Rommene har mikrobølgeovn, kjøleskap, kabel-TV og kaffemaskin.

Mariposa Lodge

5052 Highway 140

Mariposa, CA 95338

800-966-8819

mariposalodge.com

Yosemite RV Park and Family Lodging

Ligger i Groveland, Park og Family Lodging Yosemite RV på den nordvestlige utkanten av Yosemite National Park, og det gir fasiliteter som en lekeplass, piknik paviljonger, vaskeri, utendørs svømmebasseng og et klubbhus med kjøkken. Klubbhuset kan brukes for gruppebegivenheter. Turstier er tilgjengelig på feriestedets eiendom. Hver hytte har en stue, kabel-TV, eget bad og utendørs dekk. Noen av de luksuriøse hyttene har fullt utstyrt kjøkken. Hver RV Campingplassen har hookups for vann og elektrisitet, og noen av nettstedene har også kloakk og kabel-tv hookups.

Yosemite RV Park and Family Lodging

20450 Old Highway 120

Groveland, CA 95321

209-962-7690

yosemitepinesrv.com

Lazy Z Resort

The Lazy Z Resort, som ligger i Twain Harte, er utenfor den nordlige regionen i Yosemite National Park, og det er bare en 25-minutters kjøretur fra skibakkene på Dodge Ridge Ski Basin. Fasilitetene på dette hotellet er utendørsbasseng, turstier på eiendommen, et klubbhus for gruppesamlinger og Zeke Kantine, som har et biljardbord og en full-service bar. Anleggets ni hytter har kjøkken, stue med peis, eget bad og utendørs dekk. Fire av hyttene har to soverom.

Lazy Z Resort

22732 Middle Camp Road

Twain Harte, CA 95383

209-586-1214

lazyz.com

Oakhurst Lodge

Den Oakhurst Lodge i Oakhurst er nær det sørvestlige hjørnet av Yosemite National Park, og det gir fasiliteter som et vaskeri, utendørs svømmebasseng, forretningssenter med fakstjenester, piknik område med grill og kostnadsfri tilgang til Wi-Fi internett i hele hytta . En gratis kontinental frokost er tilgjengelig i sommermånedene. Hvert rom har en mini kjøleskap og kabel-TV, mens noen av rommene har queen-size-senger og mikrobølgeovn. Hytta ligger bare en 20-minutters kjøretur fra fiske og båtliv muligheter på Bass Lake.

Oakhurst Lodge

40302 Highway 41

Oakhurst, CA 93644

800-655-6343

oakhurstlodge.com


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com