Engros Ideer for baby shower og hage

September 12

Engros Ideer for baby shower og hage


Det er vanlig å kaste en baby shower for en venn eller et familiemedlem som er å ha en ny baby. Baby dusj kan bli dyrt, så vurdere å kjøpe noen av de elementene du trenger i bulk eller engros, slik at du kan spare på kostnadene. Mange elementer som trengs for en baby shower, for eksempel dekorasjoner og favoriserer kan bli funnet på nettet eller i butikker som selger store mengder.

dekorasjoner

Kjøp din baby shower dekorasjoner i bulk fra en engros leverandør. For eksempel, hvis du vil plassere vaser fylt med blomster i rommet og på bordene, velg blå eller rosa vaser fra en grossist. Velg andre vanlige baby shower dekorasjoner, som utstoppede dyr. Kjøp rikelig med blå eller rosa bånd som du kan bruke til å lage buer for stolene, for hjørnene av tabeller og kranser.

bleier

Ikke bare er bleier nyttige for mor-å-være, du kan også bruke bleier i dekorasjoner. Kjøp et stort antall bleier og rull dem inn rørformer. Plasser bleier i lag på en stor kake tallerken og lage en bleie kake. Feste hvert lag av bleien kake med et langt stykke av bånd. Du kan også ta små baby elementer, som rangler og smekker, og hold dem mellom bleier og lagene. Når festen er over, kan mor ta bleie kake hjemme med henne og bruke bleier.

Tabell Innstillinger

Du vil trenge masse ting for tabeller og å gå med den maten du tjener på en baby shower. Velg duker i bulk fra en engros leverandør. Hvis du bruker engangs tallerkener, servietter og bestikk, kan du også kjøpe dem i bulk. Velg tallerkener og servietter som passer din baby shower tema, eller som rett og slett er blå eller rosa å koordinere med babyens kjønn, hvis mor vet hva det vil bli.

Mat

Det kan virke uvanlig, men du kan også kjøpe mat engros fra noen butikker. Store butikker som Costco eller Sam `s Club har store næringsseksjoner i tillegg til de andre tingene som de selger. Avhengig av hva du vil bli servering på festen, kan du finne mange elementer i bulk. For eksempel kan du velge en stor beholder med blandede nøtter, en stor mengde av nybakte cookies eller kaker, en stor krukke med salsa eller store poser med chips.

favoriserer

Det er en fin idé å gi favoriserer til folk som deltar på baby shower. Velg din favoriserer fra en omfattende leverandør slik at du kan spare litt penger. For eksempel velge små dekorative bokser du kan fylle med godteri eller te håndklær trykt med en søt design. Du kan også gi alle gjestene små tote poser fylt med miniatyr flasker lotion, kroppsvask og andre spa-elementer.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com