Hvordan bodybuild

July 26

Kroppsbygging er økningen av muskelstørrelse og kroppsvekt. For best resultat, bør en bodybuilding program kombinerer en styrke treningsprogram, ofte med vektløfting, med en diett høy i protein for å bygge muskler. Det finnes en rekke styrketrening og ernæringsmessige programmer tilgjengelig. Ta deg tid til å søke en som vil hjelpe deg å oppfylle dine bodybuilding mål.

Bruksanvisning

Trinn til Bodybuilding suksess

1 Bestem en bodybuilding mål. Du vil kanskje løfte en viss vekt, oppnå en ønsket kroppsvekt eller forberede seg til å legge inn en bodybuilding konkurranse. What ever det er, er en definerbar, bestemt mål med hjelp motivere deg.

2 Beregn hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å legge til vekt. For å oppnå dette, spore og registrere antall kalorier du forbruker for en en-ukers periode. Deretter kan du legge til kosthold, men husk at det tar 3500 ekstra kalorier for å få ett pund av kroppsvekt.

3 Bestem hvor mye protein for å legge til din diett. Siden protein er en viktig byggestein for å legge muskel, vil du sannsynligvis trenger å endre kostholdet til å inkludere proteinrik mat. For å finne ut hvor mye protein du trenger, kan du besøke http://www.musclehack.com/how-much-protein-is-needed-to-build-muscle/.

4 Velg et treningsprogram. Dette vil innebære styrketrening rutiner for alle muskelgruppene i kroppen, samt engasjere seg i hjerte-øvelser som løping eller sykling. Programmene du velger vil i stor grad avhenge av dine treningsmål. Hvis du vil vite mer om å utvikle et treningsprogram, gå http://www.intense-workout.com/workout_routines.html.

5 Avgjør om du vil bruke et kosttilskudd. Mens om lag 97 prosent av dine gevinster vil komme fra maten du spiser, et supplement som et protein pulver som kan kjøpes på ethvert ernæring eller vitamin butikken kan optimalisere dine resultater.

6 Overvåke utviklingen. Å holde styr på hva du spiser, hvor mye vekt du er økende, endringer i klær størrelse og endringer i kroppen målinger vil ikke bare gi deg beskjed hvis din bodybuilding program fungerer, vil den også fungere som en motivasjon når du ser at du er på vei til å oppnå dine mål.

Hint

  • Unngå å bruke anabole steroider som en del av din bodybuilding rutine. Selv om de kan hjelpe din fremgang i utgangspunktet, kan de ha alvorlige langsiktige helsemessige konsekvenser.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com