Hvordan er Østers Grown?

February 26

Hvordan er Østers Grown?


Østers skall virvelløse dyr som skaper sine egne skall ved utskillelsen av stoffer, slik som kalsium, fra sine kjertler. Det er over hundre arter av østers. Østers leve i en rekke vannmiljøer og østers bønder bruke prosessen med "grep" for å dyrke østers.

Livssyklus

Befruktede eggene klekkes til larver som går gjennom flere forvandlinger. Juvenile form av østers bosette på stoffer som de fester seg.

Cultching

I en prosess som kalles clutching, skjelldyrkere sted materialer i vannet at de unge østers feste seg til. Materialene som fanger de unge østers på denne måten kalles "clutch" mens østers som setter seg på materialet kalles "spyttet". Bottom kultur innebærer å plassere grep frø på senger i beskyttede bukter med gjørme bunner. Dette er den vanligste metoden for østers jordbruk som det ikke krever mye vedlikehold, og østers høstes når de når middels størrelse.

frø

Seed østers kan være hentet naturlig eller fra et klekkeri. Naturlig spyttet er samlet på clutch materiale som er plassert i vannet og igjen det i flere uker. Det er da tatt med til en barnehage område. I et klekkeri, de voksne østers gyte og spyttet blir satt i en barnehage tank hvor de unge østers deretter vokse. Bønder kan kjøpe poser med både grep østers frø eller østers frø som er clutchløs for deres neste avling av østers.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com