Hvordan stoppe en Dachshund fra biting

October 14

Hvordan stoppe en Dachshund fra biting


Fordi dachser er små hunder, kan enkelte eiere føler at deres biting er leken og ufarlig. Men biting kan eskalere til mer aggressiv atferd som plasserer hunden og mennesker, spesielt barn, i fare. I stedet for å være bare leken oppførsel, er biting en dachshund måte å forsøke å hevde pakke dominans. Som hundeeier må du være dominerende i forhold til hunden din. Mens opplæring en dachs ikke å bite er lettest når det er under 6 måneder gammel, er det mulig å trene hunden din til enhver tid ved hjelp av noen enkle metoder.

Bruksanvisning

En lett nappe baksiden av hundens nakke ved å forsiktig klemme ham hver gang han biter som valp. Dette er atferd som en mor hund ville vise for å hevde sin dominans.

2 Lag en hvinende lyder når han biter deg som en valp. Dette vil vise ham at hans bitende sårer deg og at det er en uønsket atferd.

3 Gi dachs en leke hver gang han biter for å oppmuntre bite leketøy som positiv forsterkning.

4 Gi hunden din grenser ved å slutte å gi ham frie tøyler av huset. Du må kanskje starte kasse trening for å håndheve disse grensene.

5 Unngå å spille tøffe kamper med hunden din som bryting og tautrekking, som disse spillene oppmuntre biting atferd.

6 Leie en profesjonell hund trener eller ta hunden til lydighet klasser, hvis trinnene du ta på egen hånd klarer å hindre biting atferd. Det er viktig å holde hunden fra å bite, spesielt som en voksen, siden hans bitt kan være skadelig. Noen ganger profesjonell hjelp er nødvendig for å dempe denne aggressiv atferd.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com