Hvordan lage en labyrint for Halloween

May 25

Hvordan lage en labyrint for Halloween


Enten du planlegger et fellesskap eller skole Halloween fest, eller du bare liker å gjøre noe ekstra for ferie, er det flere måter å gjøre dette Halloween litt mer skummelt for både voksne og barn. Husk imidlertid at små barn ikke alltid forstår forskjellen mellom virkelighet og make-tro, så for yngre deltakere, sørg for at labyrinten er designet for å være mer underholdende enn skremmende.

Bruksanvisning

1 Skissere et design for din labyrint på papir. Ta i betraktning den plassen du har tilgjengelig for å lage en labyrint samt hvem labyrinten hvis beregnet for, slik som små barn, tenåringer, voksne eller alle tre gruppene. For eksempel kan du lage en liten labyrint fører opp til inngangsdøren for trick-or treaters eller du kan utvikle en mer forseggjort labyrint for en Halloween festival som finner sted på et fellesskap park.

2 Kjøp de materialene du trenger for å lage din labyrint. Hvis du har tilgang til en rekke pappesker, kan du bruke dem til å danne veggene i labyrinten ved taping dem sammen. I tillegg kan du bruke ugjennomsiktig malerens plast, som er tilgjengelig på jernvareforretninger og masseforhandlere, for å skape labyrint vegger. Du kan henge disse fra høye bønne polene drevet ned i bakken.

3 Maling eller dekke labyrint vegger. Bruk vinstokker eller spindelvev dekket i plast edderkopper, pluss andre rekvisitter som en mumie eller vampyr i en kiste, for å dekorere både vegger og interiør områder av labyrinten.

4 Bruk lydeffekter, som en innspilling av skumle lyder, for å legge en ny dimensjon til gjestenes opplevelse når de reiser gjennom labyrinten. Legg til en eller flere små områder i din labyrint hvor noen kledd i kostyme kan være lurking i skyggene for å gi besøkende en bit av en skrekk, igjen huske å justere den generelle opplevelsen til alderen deltakere.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com