Sunn fiskemåltider

July 8

Alle vet at fisk er en god kilde til protein og mange er høy i Omega-3 fettsyrer, men få vet hvordan de skal lage mat fisk i en velsmakende og enkel måte. Hvis du prøver å få din diett tilbake på sporet, vurdere å bruke fisk som primær proteinkilde i sunne måltider.

Bakt hvit fisk med sitron og pepper

Hvite fisk er et godt valg for mange nykommere til fisk å spise, fordi de har en mindre sterk smak og kan lett marinert for å skjule noen fisk smak. Mange hvite fisker, inkludert torsk, hyse, flyndre og tilapia, er tilgjengelig i ditt supermarked. For å forberede en hvit fisk, Forvarm ovnen til broil og justere en ovn rack til like under broiler. Plasser en fisk filet i en grunn skål, helst en fisk pan, og presse saften av ½ sitron over fisken. Tilsett salt og pepper, og sett i broiler for seks til åtte minutter, eller til fisken er ferdig. Serveres sammen med hele korn nudler eller vill ris og dampede grønnsaker.

Teriyaki laks

Laks er en ekstremt sunn fisk, lastet med protein og høy i Omega-3 fettsyrer. For de som ikke liker sterk fisk smaker, men kan laksen være vanskelig. En Teriyaki marinade bidrar til å maskere laks smaken, og legger et godt krydder til parabolen. For å forberede Teriyaki laks, kombinere ½ kopp vegetabilsk olje, ¼ kopp hver av sitronsaft og soyasaus, en ts. hver av bakken sennep og ingefær, og ¼ teskje hvitløk pulver. Plasser fire laks biff fileter, hver ca seks oz. i vekt, i en grunn ildfast form og hell alt, men to spiseskjeer av marinaden over. Cover og kjøle for to timer, deretter tappe og kast marinade. Bake laks på en broiler pan i fem minutter, deretter snu fisken og pensle på gjenværende marinade. Broil i fem minutter til. Serveres med brun ris og wokkede grønnsaker, inkludert paprika, gulrøtter, brokkoli og erter.

Grillet kveite med tomatsalsa

Kveite er en rimelig og sunn fisk som har en mild smak og holder sin konsistens når grillet. For å forberede, marinere kveite i et grunt fat med en spiseskje lime juice og en spiseskje olivenolje. Forvarm grillen, deretter forsiktig skjære en tomat, forkaster noen frø. Hakk kjøttet, og kombinere i en liten bolle med to ss. hver av frisk koriander og hakket rødløk, en liten jalapeño pepper, en fedd hvitløk og salt og pepper. Olje toppen rack av grillen, grill fisk fire til fem minutter på hver side, eller til den er ugjennomsiktig i sentrum. Topp med frisk salsa.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com