Hvordan å kutte ned på Grønn Hårfarge alger i saltvann tank

September 30

Hvordan å kutte ned på Grønn Hårfarge alger i saltvann tank


Grønt hår alger er forårsaket av overskytende fosfater i saltvann tank. Fosfatnivåer i tanken bør aldri overstige .3 deler per million (ppm). Fosfater er skapt av nedbryting av mat, dårlig filtrering og flere andre faktorer. Nøkkelen til å opprettholde akseptable fosfatnivåer er å lære tanken. Alt må tas i betraktning når bekjempelse fosfatnivåer, som de skyldige kan være stein, vann eller noe annet i tanken.

Bruksanvisning

1 Fjern større mengder grønt hår alger fra tanken, ved hjelp av hendene. Bare komme inn og trekk den bort fra vegger og steiner i akvariet. Du trenger ikke å bekymre deg for å få hver lille bit; opprydding mannskap vil få resten.

2 Legg en opprydding mannskap til tanken består av annen fisk og virvelløse dyr som spiser alger. Velg klokt når du legger alger etere. Noen av dem, som for eksempel Halloween eremitt krabbe og turbo snegler vil spise alger som forventet, mens andre kan angripe andre fisk eller skade tankens innhold. Forskning for å få de rette algespiserne for tanken din.

3 Kjøp en fosfat test kit på nettet eller på en dyrebutikk eller hjemme forbedring senter. Følg produsentens anvisninger på test kit.

4 Fjern ekstra fisk mat fra tanken så snart fisken slutter å spise. Nedbryting av mat skaper en stor mengde fosfat og er en av de viktigste årsakene til grønt hår alger.

5 Reduser mengden mat du gir fisken. Hold deg til de retningslinjer for fôring bestemt type fisk. Hvis de ikke spiser alt du gir dem, gi dem mindre porsjoner flere ganger i løpet av dagen.

6 Legg et akvarium proteinskimmer til tanken for å fjerne proteininnholdet fra vannet og revitalisering av vannkvaliteten. Hvis du allerede har en installert, se på endring av filteret.

7 Endre lyspære. Fisk og deres omgivelser er følsomme for lys. Som en pære aldre, lysspekteret den produserer kan endre seg litt, fremme algevekst, melder nettstedet saltvannsakvarium Lighting.

8 Øke antall ganger du endrer vann, eller endre mengden vann du utveksle hver gang.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com