Hvordan få til Thomas i "Digimon World data Squad"

October 8

"Digimon World data Squad", en rollespill for PlayStation 2, sentre på å samle monstre og bekjempe de syv store Demon Lords. I spillet spiller du som en av fire figurer. En av disse er Thomas Norstein, en populær karakter i spillet. For å låse opp Thomas fortsette kampen fremgang, må du lykkes deaktivere barrierer i skogen.

Bruksanvisning

1 Reis til Sneyato Forest. Når du kommer til skogen, viser en filmsekvens Marco kjører vekk fra Thomas og erklærte at han ikke trenger Thomas hjelp. For å nå Thomas igjen, må du løse sfære puslespillet i skogen.

2 Gå nordover og vestover til du når den røde kula. Trykk på den røde kula. De røde hindringer blokkerer Yushima og en skattekiste åpen. Gå rett sør for den røde kulen for å komme til skattekisten.

3 Gå tilbake til der Yushima står og gå gjennom den røde barriere. Trykk på den andre rød sfære. Den røde barriere lukkes.

4 Trykk på lilla sfære rett over fra den røde sfæren.

5 Avslutt rød barriere bak Yushima og gå rett til den første røde sfæren du rørt. Trykk den igjen.

6 Gå sørover forbi skattekiste du åpnet opprinnelig til du kommer til et veiskille. Gå rett til å nå lagre punktet. Lagre spillet og krysse lilla barriere for å nå Thomas.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com