Rask og enkel Science Fair Projects på Bouncing Eggs

November 1

Rask og enkel Science Fair Projects på Bouncing Eggs


Når du tenker på et egg, kan du se for deg en delikat og skjør mat. Men du kan ikke vite at når forberedt på riktig måte, kan et egg faktisk sprette når falt på gulvet. Denne science fair, eksperimentere med en rekke raske og enkle prosjekter som gjør egg sprette, blant annet ved utfylling sine skjell eller oppløse sine ytre lag alle sammen.

Eddik

Mål hvor høyt egg kan sprette når den ikke har et skall som kan sprekke. For dette eksperimentet, kan du bruke eddik, som er en syre, for å oppløse egg tøffe ytre. Først koke et egg i vann. Plasser egg i en krukke med eddik og la det sitte i noen dager. Innen fire dager, bør egg skallet har helt oppløst. Fjern egg fra glasset med en skje og klapp den tørr. Slipp egg fra noen få inches i luften og se den sprette. Spill denne prosessen for science fair prosjektet.

størrelser

Se om størrelsen på eggene gjør en forskjell i deres hoppende evner. Kjøp en rekke kylling egg, inkludert små, mellomstore og store. Kok hvert egg og plassere dem i eddik å oppløse skallet. Sett opp et målebånd langs en vegg hvor du kan måle hvor høyt hvert egg spretter. Når eggene 'skall er fjernet, sprette hvert egg fra en viss høyde, rundt to inches over bakken. Fortsett å øke høyden de er falt fra før bare ett egg er igjen intakt. Ta opp og analysere data for å forstå hvorfor en viss størrelse egg faired bedre enn de andre.

padding

Hvis du ikke har nok tid til å la et egg skall oppløses i eddik, eksperimentere med måter å gjøre et skall kokt egg sprett. Pakk ulike materialer rundt egget for å finne ut hva som vil ikke bare hjelpe den sprette opp fra bakken, men også holde skallet intakt når den treffer gulvet. Bobleplast, sokker, skum, gummi band og silkepapir er bare noen av de materialene du kan sikre rundt kokt egg og eksperimentere med for science fair prosjektet.

materialer

Finn ut hva slags gulvmaterialer best vil støtte et kokt egg og hjelpe den sprette. Velg en rekke materialer som du tror vil være både myk for egg og bouncy, inkludert puter, skum, tepper, cellofan og gummi. Hold disse materialene stram med et målebånd i nærheten for å se hvor høyt eggene sprette på hver enkelt. Ta opp og analysere dataene etter forsøket å forstå hvorfor ett materiale kan være mer bouncy og støttende enn de andre.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com