Cool Gaver til pappa til jul

October 12

Cool Gaver til pappa til jul


I motsetning til det mange tror, ​​kan pappaer være enkelt å handle for. Hvis du trenger en kul gaveide til pappa denne julen vurdere gaver han kunne bruke i motsetning til fancy gadgets som han bare vil bruke én gang. Tenk på noe både fancy og nyttig. En fancy gadget som er nyttig er mer sannsynlig å være en kul gave til pappa denne julen.

size~~POS=HEADCOMP Remote

En oversize fjernkontrollen er en nyttig gadget. Pappa vil elske dette på grunn av alle de store bunner i trykken. Det er også funksjonelt fordi det er en universell fjernkontroll som kan styre TV, kabelboks og DVD-spiller, noe som eliminerer behovet for mer enn én fjernkontroll. Størrelsen gjør også denne kule pappas gave lettere å finne.

Mini kjøleskap og varmere

En mini kjøligere og varmere er en annen kul julegave til pappa. Han kan sette sin mini kulere ved siden av hans recliner eller i hiet ved siden av skrivebordet hans og redde seg selv turer til kjøkkenet kjøleskapet. Drevet av en bil adapter, er denne mini kjøligere også bærbare og nyttig når det tas på camping og ekskursjoner med vennene sine.

øl Holster

Hvis pappa liker å drikke øl og BBQ på grillen kan han liker å tegne sin øl fra hans side hylster. Han kan se kul mens du holder hendene fri til å tendens til maten. En øl hylster er skinn og snaps på beltet og stropper rundt en etappe. Den har et sted å holde en standard størrelse flaske øl eller kan.

iPhone flaskeåpner

Pappa vil se kul når han dukker toppen på sin øl med sin iPhone flaskeåpner. Dette er et tilbehør dekning for sin iPhone som også er en flaskeåpner. Det koster rundt $ 15 og er sikker på å få en økning fra sine venner.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com