Hva er Match Betting?

July 27

Hva er Match Betting?


Satsingen er en måte for mange mennesker å vinne penger på sportsarrangementer, og for å gjøre spillet litt mer spennende. Matchspill er en unik, juridisk stil med satsing der bare to deltakere satse på. Uansett hvor mange andre er til stede, de kamp innsats gjelder bare to av dem.

Match Betting

For å plassere en kamp bet må du ha et arrangement med minst to konkurrenter. Odds er gitt på enkeltpersoner plassere mot hverandre i stedet for på arrangementet generelt. Så for eksempel, kan du satse på en tenniskamp eller en boksekamp fordi det er to deltakere. Du kan også velge to bestemte personer i et løp, og se hvem som slår hvem, uansett hvor de plasserer i den totale løpet.

populære Sports

Matchspill er mer populært for enkelte idretter enn for andre. Hesteveddeløp er en populær sport hvis du ønsker å plassere en innsats som en hest vil slå en annen, selv om du vet at hesten vil ikke være den som vinner løpet. Det samme gjelder for mennesker som er racing. Som nevnt ovenfor, tennis og boksing er gode sport for kamp betting, men så er bowling siden personer konkurrere med individuelle score.

umulig Sports

Matchspill fungerer ikke for alle typer arrangementer skjønt. Populære amerikanske idretter som fotball og basketball ikke egner seg til å matche spill. Ethvert spill hvor spillerne ikke er scoret individuelt på sine resultater, og deretter at ytelse er kombinert på slutten av arrangementet for å lage et team poengsum fungerer ikke for kamp spill. For eksempel kan en bowler fra ett lag sammenlignes med en annen bowler på et annet lag med definitive score, men du kan ikke sammenligne to backer i løpet av en fotballkamp mot hverandre på samme måte uten noen krangel.

Krav

For å matche spill på en hendelse, må du ha individer som konkurrerer og scorer på sin egen fortjeneste. Spill som fotball, der du vinner eller taper som et lag, er ikke særlig relevant. Spill som bowling skjønt er, fordi mens du konkurrerer som et lag du utfører og scorer som individer. Så du kan ta på bowler ytelse og se om han slo en annen bowler ytelse som en kamp innsats.

odds

Odds for kamp betting må være beregnet på en annen måte enn oddsen for å satse på et helt team. Mens en komplett team kan ha visse sjanser til å slå en annen komplett lag, kan enkeltpersoner om at laget utføre over eller under lagets gjennomsnittet. Så hvis du ikke liker oddsen for et team, men du føler sterkt for en enkelt spiller, vil en kamp innsats kan du satse på at en spiller kan slå en annen spiller, uavhengig av den totale utfallet av spillet.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com