Hvordan lage Poncho for barn

March 4

En poncho er et praktisk plagg å ha rundt for de gangene når barnet trenger ekstra varme, men ønsker ikke bulkiness av en genser eller tung frakk. Ponchoen kan barnet ditt fri bevegelse slik at hun kan fortsatt spille, farge og skrive mens du bor varm. Du kan piske opp noen nei-sy fleece Poncho for barnet ditt i mindre enn en time, og for svært lite penger. Lag flere ponchoer slik at barnet kan ha en til å holde i hennes skap på skolen og en rundt huset slik at hun vil aldri gå kaldt igjen.

Bruksanvisning

1 Mål barn fra halsen og ned til navlen hennes. Dobbelt at måling for å få side målinger for din fleece torget. Derfor, hvis målingen er 16 inches, deretter torget vil være 32-tommers firkantet.

2 Plasser fleece på skjærematte. Kutt fleece plassen ved hjelp av linjal og roterende kutter.

3 Brett fleece torget i to diagonalt. Brett den resulterende trekanten i to ved å bringe den rette åpen kanten over å stille opp med stående åpen kant. Punktet som ble opprettet der de to brettede kanter kommer sammen markerer midten av fleece torget. Dette er hjørnet motsatt den åpne kant av trekanten.

4 Tiltak 3 inches ned hver foldet kant fra det punktet og mark med skredderkritt. Klipp rett over punktet i trekanten som forbinder de to kritt merkene. Dette skaper en hals hull.

5 Åpne brettet stykke fleece. Avrunder halsen hullet med saks, så det er en sirkel. Har barnet prøve på ponchoen og justere halsen hullet etter behov. Dette er også en god tid til å justere lengden av poncho dersom barnet foretrekker det kortere.

6 Skjær et snitt 2 inches dyp, hver tomme langs alle fire nederste kant av fleece poncho. Dette skaper en utkant langs de fire kanter. Tråd 3 ponni perler på hver frynse og knyt en knute i enden til å holde på perlene.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com