Har Fyrverkeri Hurt hundens ører?

June 21

Har Fyrverkeri Hurt hundens ører?


Hvis pooch handlinger stressa når Independence Day ruller rundt hver sommer, så er det sannsynligvis ikke fordi han har et problem med pølser og et yrende folkeliv. Ikke bare fyrverkeri høres ofte skremmende og rystende til hjørnetenner, kan de faktisk være sårende for sine pelskledde ører, også.

Ja, de kan skade hundens ører

Hunder har kjent delikat ører, som er grunnen til lyden av fyrverkeri kan være svært ubehagelig. De nonstop booming lyder kan forårsake et dårlig hund til å føle smerte. Kombinasjonen av kaos og uro over fyrverkeri med ørene fulle av "au" er ikke en oppskrift for en lykkelig hund. Ikke bare kan fyrverkeri føre hundene å føle smerte, kan de også føre til hørselsskader.

The Power of Doggie Hearing

Du tenker kanskje at bare fordi du er i stand til å håndtere lyden av fyrverkeri fine, kan hunden din, også. Det er rett og slett ikke sant. Canine hørsel er betydelig sterkere enn den hos mennesker. Furry fyrene kan gjenkjenne lyder fra mye mer fjerntliggende steder enn mennesker, og de kan også plukke opp på mye mer piercing lyder, også. De skingrende elementer som ofte følger fyrverkeri kan også høres litt irriterende for deg, så bare forestille seg hvordan din cutie føles.

hørselsskader

I noen tilfeller kan fyrverkeri faktisk være svært skadelig for en hunds ører, som fører til hørselstap. Fyrverkeri er ikke de eneste lyder som kan skade hundens øre. Andre potensielt destruktive lyder er høy musikk, anleggsarbeid og ambulanse sirener, for startere. Gjør et poeng å ta kjæledyret til veterinær regelmessig og ha ørene sjekket. Din veterinær kan nøye undersøke dem for eventuelle tegn på et problem, om en effekt av høyt fyrverkeri eller ikke.

Beskyttelse

Som en omsorgsfull eier, skjerme din dyrebare hund fra ubehag og mulige farene ved fyrverkeri ved å sørge for den lille fyren holder seg innendørs mens all handlingen skjer. Du kan også forsøke å hindre utendørs støy ved enten å spille beroligende, rolig musikk for ham eller ved å la fjernsynet. Gjør et poeng å stenge vinduene, også. Hvis du har ytterligere spørsmål om hvordan håndtere kjæledyret under fyrverkeri, ta kontakt med din veterinær for forslag.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com