Ting å gjøre i Branson, Missouri i november

January 28

Ting å gjøre i Branson, Missouri i november


Branson er en liten by i sørøst Missouri og er kjent som Live Music Show Capital of the World. Branson tilbyr gode verdier for familieferier med mer enn 40 kinoer med mer enn 100 forestillinger og produksjoner, tre fritids innsjøer, 12 golfbaner, den prisbelønte Silver Dollar City temapark og dusinvis av attraksjoner. 11 november er Veterans Day, og Branson har en rekke arrangementer og aktiviteter for å hedre USAs veteraner i løpet av november måned.

Veterans Memorial Museum

The Veterans Memorial Museum er en nasjonal hyllest til de menn og kvinner som har forsvart Amerika i det 20. århundre. Museet har 10 store haller portretterer krigene fra første verdenskrig til å presentere. Det er mer enn 2000 utstillinger i museet. Verdens største krigs skulptur, 70 fot lang og veier 15 tonn, er midtpunktet.

Veterans Memorial Museum of Branson
1250 W. 76 Country Music Blvd.
Branson, MO 65616
417-336-2300
veteransmemorialbranson.com

Veterans Homecoming Week

Amerikas største Veterans Day feiring foregår i Branson begynnelsen av uken før Veterans Day (11 november) hvert år. Den syv-dagers hyllest inneholder mange gratis arrangementer.

The American Legion Veterans Day Parade har sirkulert rundt i sentrum av Branson som en årlig begivenhet i mer enn 70 år. Krigsveteraner har gjenforeninger rundt Branson årlig, med kjøpmenn Branson tilby disse veteraner rabatter på lokale attraksjoner i løpet av uken. Den "Reiser Wall", en miniatyr versjon av Vietnam Wall i Washington, DC, er utstilt i Branson under Veterans Homecoming Week. Hver november Branson arrangerer en Marine Corps Ball.

Branson Veterans Task Force
PO Box 128
Branson, MO 65615
417-337-8387
bransonveterans.com/veterans-homecoming.htm

Branson Scenic Railway

Branson Scenic Railway tilbyr en tur på en samling av personbiler som krysser foten av Ozark-fjellene på en rundtur 40-mile ekskursjon. Jernbanen går gjennom tunneler, over bukker og gjennom sørvest Missouri og nordvest Arkansas villmark.

Det er regelmessige utflukter seks dager i uken to til tre ganger daglig. Den "Dinner Train" går hver lørdag, forlater stasjonen på 17:00, og tilbyr en full-retters måltid, dessert og te eller kaffe.

Branson Scenic Railway
206 E. Main
Branson, MO 65616
800-2-TRAIN-2
bransontrain.com

Branson Landing Cruises

Branson Landing Cruises tilbyr cruise til lunsj, middag, sightseeing, spesielle arrangementer og helligdager ombord i et moderne 100-fots elvebåt kopi eller Landing Princess, en 100-fots yacht. Kvelds cruise inkluderer en forestilling av Brandon Landing fontener, en multi-million dollar attraksjon som synkroniserer vann, lys, lyd og brann. Begge båtene eskorte gjester fra sentrum Branson Landing ned Lake Taneykomo og tilbake.

Branson Landing Cruises
7 North Boardwalk
Branson, MO 65616
417-239-3980
bransonlandingcruises.com


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com