Hjemmelaget Batting Cage Rammer

July 8

Hjemmelaget Batting Cage Rammer


En hjemmelaget batting bur kan hjelpe en baseballspiller utvikle batting ferdigheter og forbedre treffer ytelse. Bygge bur hjemme gir for praktisk bruk og kan spare deg for penger. Å konstruere en batting bur ramme er en enkel oppgave og kan gjøres på en rekke måter.

Bruksanvisning

1 Bestem lengden på buret og hva slags materiale du vil bruke for rammen. Merder varierer i størrelse fra 10 til 70 fot lang, avhengig av den ønskede aktivitet og tilgjengelig plass. Rammer kan konstrueres med galvaniserte stålrør, tre eller pvc rør. I alle fall bør rammen være i stand til å bære vekten av garnet og tåle værforhold for ditt område.

2 Bygg gulvet i buret i et flatt område som drenerer godt. Gulvet kan være kompakt skitt, gress, grus eller betong. Når du bestemmer plasseringen og utformingen av buret, bør det tas hensyn til vinkelen på solen og nærhet til lys og en strømkilde for bruk av en pitching maskin.

3 Konstruer batting bur ramme ved å sementere stolper i bakken eller ved å plassere i første ermet. Stolpene må forankres på en sikker måte til å støtte vekten av nettet. De fleste bur er 12 til 14 fot bred og ca 12 fot høy. Antallet støttestenger som trengs avhenger av lengden av buret.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com