Hvordan lage et lekeområde for hunder

June 20

Hunder trenger å spille og trene akkurat som mennesker, men det betyr ikke at huset ditt skal bli en jungel gym. Bygge en innhegning for hunder vil sette grenser på deres lekeområde samtidig gi dem plass til å streife. Ikke glem om hunder mens de er i sitt spill plass, skjønt. Holde en sunn tilførsel av mat og vann i lekesenteret til enhver tid, slik at hundene kan være godt hydrert og matet for å fremme sunn glød.

Bruksanvisning

1 Klipp fire stykker av 2-tommers tykke PVC-rør 4 fot lang. Plasser en tre-sidig PVC skjøt ved slutten av hvert rørstykke. Bruk en tresidet felles med en stikkontakt vendt opp med de to andre sokler som peker fra hverandre ved en 90-graders vinkel, - den oppadvendt kontakten bør gå på endene av røret.

2 Skjær åtte stykker av 2-tommers tykke PVC-rør til 6 fot. Tråd "slip t rør" - T-formede stykker som gjør at røret til å gli gjennom kontaktene - på alle seks fot lange biter før du dekker røret helt bortsett fra en tomme på hver ende.

3 Legg to stykker av den 6 tommers PVC-rør parallelt med hverandre. Vinkel alle "slip t rør" så den åpne kontakten står overfor motstander stykke PVC-rør. Koble alle de "slip t rør" med et stykke 4-fot lange PVC-rør slik at de gjør en rail.

4 Koble de resterende sett med 6-fots lange PVC-rør for å lage identiske skinner. Koble skinnene inn i et kvadrat ved hjelp av de opprinnelige fire stykker av 4-fot lange PVC-rør. Fest 6-fots lange stykker av PVC-rør til de åpne kontaktene på de tre ensidige ledd.

5 Cut og ordne 2-tommers-tykke finérplater å danne en plattform som dekker 6 kvadrat. Still kryssfinér inn i bunnen av pennen.

6. Bor en skrue gjennom hver av den "T" formede PVC-rør løper langs undersiden av skinnene og inn i kryssfiner. Disse skruene hindre hunden fra å velte i kabinettet.

7 Fyll bunnen av kabinettet med aviser for å beskytte de tre planker. Fyll den med leker, vannrett og matskål.

Hint

  • Gjør kabinettet sikrere ved å legge PVC gummi sement til hvert ledd.
  • Gjør kabinettet større hvis du vil ha mer enn en hund ved hjelp av lekeområdet.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com