Slik installerer en Mark 2 Hammer i en Mark 3 Ruger

August 27

De Ruger Mark II og Mark III pistoler er 0,22-kaliber målet pistoler brukes primært for konkurranse skyting, plinking og varmint jakt. De to våpen er basert på samme design, selv om Mark III har et magasin sikkerhet og en slankere grep. Fabrikken Mark III hammer er tyngre enn Mark II hammer, som gir Ruger Mark III en tyngre avtrekk. Den Volquartsen (VQ) Mark II hammer kan installeres i stedet for Mark III hammer for en lettere avtrekk, noe som resulterer i bedre nøyaktighet, rask magasin utgivelse og raskere skyting tid.

Bruksanvisning

1 Losse våpen helt. Fjern bladet og visuelt inspisere våpen for å sikre at ingen ammunisjon er til stede.

2 Kuk pistolen. Kontroller at magasinet er tomt. Sett den tomme magasinet. Trykke på avtrekkeren for å sende hammeren fremover. Fjern bladet.

3 Åpne låsen kilden plassert på baksiden av håndtaket. Trekk opp hovedkilden bolig til åpen stilling.

4 Trekk hovedkilden huset ned for å fjerne bolten-stop pin og hele oppkommet bolig fra våpenet. Trekke bolten ut fra baksiden av mottakeren for å fjerne den fra våpenet.

5 Trekk mottakeren fremover og ut av våpenets ramme. Fest våpen inn i en polstret pistol skrustikke. Påse at toppen av våpenet rammen er tilgjengelig.

6 Skyv hammer dreiepinne 1/2 tommers til venstre. Denne handlingen vil slippe hammeren og magasin sikkerhet. Trekk hammeren og magasin sikkerhet skillebryter opp og ut av våpenets ramme.

7 Trekk bladet sikkerhet skillebryter og hammer ut av skille spaken. Installer Mark II hammer foringen på plass av magasinet sikkerhet skillebryter på skillebryter spaken.

8 Plasser VQ Mark II hammer på skillebryter spaken, foran Mark II hammer foring. Monter våpen og nyte din nye trigger.

Hint

  • En VQ Mark II hammer hylse kan også benyttes i stedet for den Ruger Mark II hammer foringen. Disse to komponentene er ofte selges sammen for bekvemmelighet.
  • Forsøk aldri vedlikehold på en ladd skytevåpen.
  • Aldri peke våpenet i en usikker retning.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com