Rival Electric Ice Cream Maker Instruksjoner

May 4

Rival Electric Ice Cream Maker Instruksjoner


Hjemmelaget iskrem tidligere krevde churning for hånd, men med oppfinnelsen av elektrisk iskrem beslutningstakere, er manuell arbeidskraft redusert. Rival elektrisk iskremmaskinen slås automatisk kar iskrem inne i en stor bøtte med is. Dette fryser isen i 25 til 40 minutter.

Ingrediensene

Nøye måle alle ingrediensene og bland godt før du legger blandingen til iskrem kar. La blandingen kjøle helt i fryseren eller kjøleskapet før du legger til iskrem kar.

Følg oppskrifter designet for bestemt størrelse churn: 4 eller 6 qt. for Rival elektrisk iskremmaskin. Fyll iskrem kar 3/4 full med ingrediensene. Hvis du putter i mindre, vil churn ikke automatisk stoppe; hvis du setter inn mer, vil ingrediensene renne ut av karet som de fryse og utvide.

Ice, Salt, og Plassering av Ice Cream Maker

Har tenkt å bruke 5 til 10 lbs. is for en 4 qt. iskrem maker og 10 til 15 lbs. for en seks qt. churn. Bruk 3 til 4 kopper rock salt for best resultat; bordsalt ikke effektivt smelte isen. Lag isen og rock salt når du fyller isen bøtte for å tillate mer is til å komme i kontakt med rock salt og bedre chill iskrem.

Bytt is og stein salt som iskrem spyr fordi noen av isen smelter gjennom hele prosessen. Plasser iskremmaskinen i en vask for å hindre utslipp fra avløpshullet. Se tappehullet for å sikre at smeltet is og vann kontinuerlig strømmer ut av den. Trekk isbiter ut som kan plugge avløp og sende smeltet salt vann under lokket på iskrem badekar, lage salte iskrem.

Se etter fastkjørt is og koble fra motoren hvis det skjer. Flytt iskrem kar inne i isen bøtte flere ganger for å løsne fastkjørte is. Koble maskinen til igjen for å fortsette churning. Hell 2 kopper vann inn i isen bøtte bør slutte en andre tid på grunn av fastkjørte is.

Harden Ice Cream før du spiser

Forbedre smaken og tekstur av iskrem ved herding (eller modning) den. Ta av iskrem badekar og trekk ut spredetilbehøret. Sett på lokk, dekker lokket med en plastfolie på plass med en gummistrikk og returnere karet til isen bøtte eller plasser den på kjøkkenet fryser. Fyll opp isen bøtte med 5 til 15 lbs. av is, og legger to til tre kopper rock salt. Sett et håndkle over bøtta og la iskrem sitte i 2 til 3 timer i isen bøtte eller kjøkken fryser.

Rengjøring av Ice Cream Maker

Rival Electric Ice Cream Maker Instruksjoner


Ikke bruk vann til å rense motoren. Tørk den tørr med et håndkle. Skyll ut isen bøtte å fjerne left is og salt vann. La isen bøtte lufttørke. Håndvask iskrem badekar, dekk og spredetilbehøret. Luft eller håndkle tørke dekselet og spredetilbehøret, men ikke lufttørke iskrem kar. Tørk karet helt tørr med et rent håndkle for å hindre flekker på metallet.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com