Wedding Flower Girl & ringbearer gaver

January 22

Wedding Flower Girl & ringbearer gaver


Par ønsker ofte å hedre de yngre deltagere i deres bryllup parti med minneverdige gaver og morsomme aktiviteter. Du kan vurdere å kjøpe blomsterpike og ringbearer minnesmerke presenterer de vil verne om evig, eller du foretrekker å fylle en tote bag med morsomme aktiviteter å holde dem okkupert i bryllupet. Kanskje velger du en blanding av de to og kjøpe dem et bryllup-inspirert utstoppede dyr. Dine yngste deltagere vil elske de presenterer og være glad for å bli inkludert.

minnesmerke gaver

Du ønsker kanskje å gi din blomsterpike smykker for den spesielle dagen, for eksempel en enkel perle og øredobb sett, eller et armbånd og halssmykke kombinasjon, konstruert med Swarovski-krystaller. Du kan supplere denne med en nydelig sølv smykker boks, gravert med sine initialer. Tenk også gi henne en personlig fotoramme, hvor hun kan vise frem bilder av dere to sammen på den store dagen.
Husk at ringbearer kanskje ikke bryr seg om sentimental bryllup gaver, så tenke på å gi ham en personlig miniatyr foosball spill satt at han kan skryte til sine venner. Hvis du foretrekker noe litt mer sentimental, vurdere å kjøpe ham en tinn tog bank og gravering hans initialer på den.

morsomme aktiviteter

For å holde blomsterpike og ringbearer holdt under resepsjonen, tenke på å fylle en tote bag for hver enkelt med noen av sine favoritt ting, slik at de ikke vil bli lei. Inkluder elementer som fargebøker og fargestifter, UNO kortspill, og ulike aktivitets pads, med labyrinter og oppgaver. Du kan kjøpe hvert et elektronisk spill, som for eksempel elektronisk Yahtzee, for å holde dem okkupert for yngre perioder.

Wedding-inspirert Merchandise

For moro, tenke på å kjøpe barna noen bryllup bamser. Ty Beanie Babies gjør vi gjøre Wedding Bears, som kommer koblet sammen og ser bedårende i bryllupet deres drakt. Du kan kjøpe settet for rundt $ 25. Du kan også ta hvert barn til Build-a-Bear Workshop, hvor de kan bygge en bamse og kle bjørnen opp i bryllup klær. For å gjøre en blomst jente eller ringbearer koster $ 30 til $ 35, men en brud eller brudgom bjørn koster nærmere $ 75.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com